Kreativ Scrapbooking & Röda Korset

Varandet, som är centralt både för scrapbooking älskaren som för patienten bredvid, sätts i ett slags kontrast som dominerar det gängse sättet att skapa exempelvis ett scrapbooking-album, där patienten, eller kanske vi ska kalla han eller hon för eleven istället, blir sålunda något som ska tränas, iaktas, studeras och förbättras. Ett projekt helt enkelt för den som lär ut scrapbooking.
Det är lätt att ta in.
Men om det vore fel att stöta bort det, vore det rätt att förlåta sig själv efteråt.
Det är som vi alltid har postulerat.
Bra scrapbooking kommer alltid att handla om glädje. Om foto och bild i centrum, om stickers, tejp och klister runt omkring. Frågan kvarstår emellertid. Vad är det som ska behandlas? Är det bara själva scrapbooking albumet, eller är det själv fundamentet i hela segmentet för scrapbooking? Det är förstås en enorm skillnad. En väl utförd scrapbook kan förvisso reproduceras, men det är svårt att säga något om skalan, och om det kommer att hålla rätt kvalitet. Jag fokuserar alltid på att göra arkivsäker scrapbooking. Det är hela min intention. I allt från fotopappret, klistret, limmet till albumets övergripande material. Det ska vara i många år. Annars är det ingen poäng med det.
Saker och ting kunde väl vara mer som Creative Memories. Eller som en slags legering mellan det sanna och det konstruerade.
Nu har jag skrivit nog med dravel för idag. Snälla, tänk på Röda Korset. Det gör riktigt viktiga insatser varje dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0